Главна / Вести / Косово и Метохија / Гренел: Бајден отворено подржава Трампове економске споразуме

Гренел: Бајден отворено подржава Трампове економске споразуме

Бивши специјални изасланик америчког председника Доналда Трампа за преговоре Београда и Приштине, Ричард Гренел, поновио је да администрација председника САД Џозефа Бајдена отворено подржава Трампове економске споразуме Београда и Приштине.

Гренел је то написао на Твитеру, реагујући на оцене новинара Мичела Протера да Трамп покушава да води сопствену спољну политику на Балкану.

“Извештач радикалног Вајса не зна да Бајденова администрација отворено подржава Трампове економске споразуме Косова и Србије. Јао”, написао је Гренел.

Новинар Вајса је претходно написао да Трамп мисли да је краљ у егзилу и покушава да води сопствену спољну политику на Балкану.

Гренел је у четвртак на административном прелазу Мердаре, после боравка на КиМ, рекао да је у Приштини био у својству приватног грађанина и истакао да су многи у САД фрустрирани, јер се не примењује историјски “економски договор који је постигнут у Белој кући”.

Извор: Т а н ј у г

Check Also

“СВЕ ШТО САМ САЊАО И ОЧЕKИВАО – ТО СЕ ОСТВАРИЛО”! Срећа и радост у породици Здравковић због чувене хармонике – немерљива!

Пословна сарадња или пријатељство – линија је понекад заиста танка, али када се споји и …