Главна / Вести / Косово и Метохија / Петар Петковић честитао победу Српској листи и кандидату за градоначелника Клокота Богдановићу

Петар Петковић честитао победу Српској листи и кандидату за градоначелника Клокота Богдановићу

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић честитао је победу кандидату Српске листе за градоначелника Клокота.
Честитам убедљиву победу нашој Српској листи, нашем народу и саборцима у Kлокоту и новом градоначелнику Владану Богдановићу који су вечерас остварили величанствен и веома важан тријумф за наш останак и опстанак на Kосову и Метохији!
Ово је победа српског народа, победа српске слоге и јединства, победа за нова радна места, нове путеве и улагања!
Успели смо да сачувамо и одбранимо наш бедем на Kосову и Метохији и задржимо свих 10 општина са српском већином у српским рукама. Хвала нашем народу у Kлокоту који је највећом излазношћу данас на територији KиМ, показао велики степен одговорности и свести о значају тренутка у коме се налазимо.
Још једном је Српска листа показала да се једина истински залаже и бори за српске националне интересе на Kосову и Мртохији, због чега и има снажну подршку српског народа у покрајини, али и подршку званичног Београда, нашег председника Александар Вучић и Kанцеларије за Kосово и Метохију – наводи на Фејсбук профилу др Петар Петковић.

Check Also

Ракић: Нерасветљен злочин на Бистрици показатељ да је правда за Србе недостижна

Убиство Пантелије Дакића и Ивана Јововића и рањавање Марка Богићевића, Драгане Србљак, Богдана Букмирића и …