Главна / Вести / Косово и Метохија / Руководство општине Северна Митровица у посети ОШ “Свети Сава”

Руководство општине Северна Митровица у посети ОШ “Свети Сава”

Градоначелник општине Северна Митровица Милан Радојевић у пратњи заменице градоначелника Адријане Хоџић обишао је данас Основну школу “Свети Сава”.

У разговору са директором Милорадом Јовановићем размотрена је досадашња сарадња и подршка коју је локална самоуправа пружала деци ове школе као и наставном особљу.

У текућој 2021. години за ОШ “Свети Сава” реализовани су захтеви који се тичу пре свега физичке културе и музичког образовања.

Прибављени су неопходни реквизити за обављање физичких активности у сали као и ван ње. Поред тога, обезбеђена је вредна опрема за потребе музичког кабинета (клавијатура, сталак за микрофон, бежични микофон, активни звучници, широкопојасни микрофон, веб камере, пројектори, мини линије, УПС уређаји, штампачи, клима уређаји и тд.)

У циљу одржавања хигијене и обезбеђивању стерилног простора за ђаке, знатне количине потрошног хигијенског материјала су такође достављене овој школи.

Сви саговорници су се сложили да у циљу ефективнијег и ефикаснијег функционисања ове школе овакав вид сарадње треба да се настави и у наредној години.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Брнабић: Наша агенда у Бриселу су мир и стабилност

Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да Београд у Бриселу наступа са јасном политичком агендом, …