Главна / Вести / Косово и Метохија / Лазић: Док је Александра Вучића, СНС и Српске листе, биће сигурно и нас на КиМ

Лазић: Док је Александра Вучића, СНС и Српске листе, биће сигурно и нас на КиМ

На свечаној академији у Штарк арени у Београду, где Српска напредна странка обележава 13 година од оснивања, присутнима се обратио и др Братислав Лазић, хирург и професор Медицинског факултета Приштинског универзитета, који је председнику Србије пренео срдачне поздраве са КиМ .

У тренутку када је др Лазић излазио на бину више минута се орило “Косово је срце Србије”.

“Сваки Србин данас гледа у свог председника, и верује му јер зна да сваки тренутак и свака борба је усмерена на наш опстанак и останак на вечним огњиштима. Не постоји српска средина на Косову где није стигла помоћ нашег председника. Уназад 40 година се није улагало на Косову као што се то чини сада”, рекао је Лазић.

Он је нагласио да је најважнији осећај који сада Срби на КиМ имају осећај сигруности, захваљујући јачању економске и политичке позиције Србије. Лазић је додао да ће зато увек учествовати у домаћинској изградњи наше Србије.

“Ми Срби нисмо неко ко краде туђи идентитет, не посежемо за јабуком у туђем дворишту. Желимо мир са свима, али чувамо нашу културу и гробове наших предака, ма колико била велика сила која нас притиска. Чувамо и бранимо јер то припада целокупном српском роду”, нагласио је др Лазић.

“Док је Александра Вучића, нашег председника, СНС и Српске листе, биће сигурно и нас на Косову и Метохији”, истакао је.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Српска листа поздравља акцију полиције спроведену са циљем сузбијања криминалитета

Српска листа поздравља акцију полиције из Региона-Север која је данас спроведена са циљем сузбијања криминалитета …