Главна / Вести / Косово и Метохија / Вулин: Можда ће ЕУ и САД коначно успети да ме смене из Владе Србије

Вулин: Можда ће ЕУ и САД коначно успети да ме смене из Владе Србије

Моја глава је мала цена за право Срба да се због туђих лажи не стиде пред својом децом, изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин, поводом напада због снимања филма о Рачку.

“Када Курти објави стварање Велике Албаније, Европска унија и Сједињене Америчке Државе ћуте. Када суд ослободи доказане ратне злочинце Орића, Готовину и Харадинаја, ЕУ и САД ћуте, када Приштина одбије да спроведе Бриселски споразум ЕУ и САД ћуте, када ја кажем истину о Рачку ЕУ и САД проговоре”, истакао је Вулин у писаној изјави и додао:

“Можда ће ЕУ и САД коначно успети да ме смене из Владе Србије, можда ће им се испунити жеља да ме не буде у некој следећој влади, можда нека згодна саобраћајна несрећа оконча и мој живот, али ништа не може да се уради, а да истина о Рачку не постане видљива и доказана, ништа не може да се уради, а да истина о Рачку и измишљеном поводу за НАТО агресију не буде испричана.”

Он је додао да се “велики љуте на Србе који се не боје да кажу истину, а посебно истину која показује колико су велики били мали пред мојим народом”.

“Филмове о Кошарама, Паштрику, Рачку смо снимили да бес великих сила и кукавичлук случајних Срба не би убили истину. Поносан сам што сам део борбе за истину и као сваки Србин у историји мог народа који се усудио да пружи отпор, спреман сам да за то платим цену и политичку и личну. Моја глава је мала цена за право Срба да се због туђих лажи не стиде пред својом децом”, одговорио је министар Вулин Европској унији и Сједињеним Америчким Државама које су осудиле његову изјаву о Рачку, као о лажи која је послужила за бомбардовање СРЈ.

Извор: Т а н ј у г

Check Also

Петковић: Стано чита само оно што му одговара

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић оценио је да портпарол ЕУ Петер Стано …