Главна / Вести / Косово и Метохија / Дарко Димитријевић нови председник огранка УНС-а на КиМ

Дарко Димитријевић нови председник огранка УНС-а на КиМ

Чланови Удружења новинара на Косову данас су у Грачаници за председника изабрали уредника Радија Гораждевац из Гораждевца код Пећи Дарка Димитријевића.

На Изборној скупштини огранка УНС-а на Косову и Метохији изабран је и Извршни одбор чији су чланови уз новог председника Дарка Димитријевића новинарка РТВ КиМ Зорица Воргучић, новинарка РТВ Пулс из Шилова Маја Миленковић, новинарке приштинског Јединства Верица Вукојевић и Оливера Радић, уредница Радија Косовска Митровица Маја Фићовић и новинар РТВ Грачаница Зоран Бабовић.

Дарко Димитријевић рођен је 5. фебруара 1984. године у Пећи. Дипломирани је новинарОд 2005. године је главни  и одговорни уредник  Радија Гораждевац. Један је од оснивача Косовске Медијске Асоцијације (КОСМА), у којој је од  2008. до 2014. године био је председник управног одбора. Извештава за косовске медије а текстове је објављивао и у Политици.

Добитник је УНС-ове награде “Димитрије Давидовић” за уређивање  и награде Вечерњих новости за новинарску храброст “Милан Пантић”.

Check Also

Петковић: Стано чита само оно што му одговара

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић оценио је да портпарол ЕУ Петер Стано …