Главна / Вести / Косово и Метохија / Начелник Косовског округа Срђан Поповић положајник једанаесточланој породици Димић у Грачаници

Начелник Косовског округа Срђан Поповић положајник једанаесточланој породици Димић у Грачаници

Једанаесточлана породица Димић доселила се из  селе Страже код Гњилана пре шест месеци. Живе скромно у изнајмљеној кући, али су први Божић у новој средини дочекали отвореног срца. Њихов положајник је овога Божића био начелник Косовског управног округа Срђан Поповић који је са печеницом и поклон пакетићима обрадовао чланове породице Димић.

Једанаесточлана породица Димић, онако како и живи, скромна је и са жељама за велики празник. Зорица и Далибор Димић кажу да су се у Грачаницу преселили због тешких услова за живот у Стражи, како би својој деци обезбедили што срећније детињство. За своју породицу, и за све остале људе, желе здравље, срећу а надају се бољитку у будућности.

Положајник, начелник Косовског управног округа Срђан Поповић, породици са осморо деце узраста од две до седамнаест година честитао је Божић и обећао помоћ.

“Разговараћу са колегама и потрудићемо се да помогнемо породици Димић. Да деци осигурамо будућност. Овакве породице чувају наше Косово и Метохију и све док је овако здравих породица са много деце можемо да рачунамо на будућност српског народа на простору Косова и Метохије”, казао је Срђан Поповић.

Боља и срећнија будућност за породицу Димић у Грачаници је извеснија, али ће добрим делом зависити и од разумевања шире друштвене заједнице.

 

 

 

 

Check Also

СЛ: Предузети све мере и заштитити живот председника Александра Вучића

Српски народ са Косова и Метохије је дубоко забринут због информација, до којих су дошле …