Главна / Друштво / Туристичка организација Грачанице организује бесплатну обука за куваре

Туристичка организација Грачанице организује бесплатну обука за куваре

У склопу пројекта “Промоција и развој традиционалне гастрономије у општини Грачаница као туристички производ ” а у циљу побољшања квалитета услуга у локалним угоститељским објектима и побољшање могућности запошљавања за младе који живе на територији општине Грачаница, ТО Грачанице ове године организује бесплатну обуку кувара.

Позив је отворен за сва незапослена лица и угоститеље који желе да побољшају квалитет својих услуга, као и оне који желе да се професионално развијају радећи у угоститељској индустрији.

Обука се организује у циљу промовисање локалне традиционалне гастрономије као туристичких производ и развој туризма на територији општине Грачаница, као и побољшања квалитета услуга у локалним угоститељским објектима и побољшање могућности запошљавања за младе који живе на територији општине Грачаница.

Пријава за обуку траје сваког радног дана од 9 до 16 часова, најкасније 26.1.2022.

Пријаве се могу поднети путем електронске поште ТО Грачанице тограцаница@гмаи.цом ;лично у просторијама Туристичке организације Грачанице, ул Цара Лазара, Тржни центар трећи спрат, 038/748-267 или лично у Инфо центру Туристичке организације Грачанице (продавница сувенира).

Образац пријаве може се пронаћи и на сајту ТО Грачанице тограцаница.орг

Обуку ће водити представници угоститељске струке, а дизајнирана је тако да заинтересованим  лицима омогући да унапреде своја знања и вештине кроз рад у стварним радним условима. Почетак обуке је планиран за 1.2.2022. (тачан термин ће се прецизирати по закључењу огласа, а на основу одзива и прикупљених пријава).

Посебан позив упућен је женама и припадницима ромске заједнице да се пријаве за обуку.

Саопштење

 

Check Also

Караџић: Школа у Лапљем Селу спремно дочекује ђаке. Обележавање Светог Саве и ове године скромно

Друго полугодиште за ученике на централном Косову почело је у скалду са препорукама Министарства просвете. …