Главна / Вести / Косово и Метохија / Ракић: Нови пројекти  и помоћ грађанима Ранилуга

Ракић: Нови пројекти  и помоћ грађанима Ранилуга

Нове инвестиције у инфраструктуру, помоћ социјално угроженим породицама, помоћ у осталим областима у којима Министарство за заједнице и повратак може да допринесе да живот становника општине Ранилуг буде бољи, биле су теме данашњег састанка министра за заједнице и повратак Горана Ракића са градоначелницом ове општине, Катарином Ристић Илић.

Министар Горан Ракић је током састанка са градоначелницом Илић истакао да је основни задатак министарства на чијем је челу да у оквиру мандата, помогне општинама да боље функционишу и сваким даном буду бољи сервис грађана.
”Водећи се чињеницом да сваког дана морамо да урадимо ствари које ће поспешити животне услове оних који су нам поверење за то указали, градоначелници Илић сам пренео да ће у министарству за заједнице и повратак увек имати искреног партера у реализацији добрих ствари за становнике општине коју води”, казао је министар Ракић.
Градоначелница Илић се министру Горану Ракићу захвалила на како је истакла ”веома продуктивном састанку из ког ће у наредном периоду произићи конкретни кораци у реализацији битних пројеката за општину Ранилуг.”
Извор: РТВ Грачаница. Фејсбук

Check Also

Петковић: Деветнаест година бола и туге за убијеном децом у Гораждевцу

Данас се навршава деветнаест година од терористичког напада у коме је, из аутоматског оружја, убијено …