Главна / Вести / Косово и Метохија / Петковић у дводневној посети Косову и Метохији

Петковић у дводневној посети Косову и Метохији

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић боравиће данас и сутра на Косову и Метохији. 

Петковић ће данас обићи општину Штрпце где ће се у 12 сати, у Спортској сали, у селу Беревце састати са руководством ове општине, младим спортистима и најмлађим члановима Културно уметничког друштва овог краја.

Након краћег спортског и културно-уметничког програма, Петковић ће се дружити са децом, њиховим родитељима и са представницима спортских удружења, после чега је предвиђено његово обраћање окупљеним грађанима.

Након тога, Петковић ће у селу Врбештица, обићи Основну школу „Шарски одред“, где ће разговарати са руководством и мештанима села.

Предвиђена је и посета деветочланој породици Младеновић приликом које ће директор Канцеларије за Косово и Метохију уручити породици Младеновић помоћ.

За сутра планирана је посета општини Зубин Поток током које је предвиђен састанак са политичким представницима Српске листе и члановима локалне самоуправе ове општине.

У 12 сати директор Петар Петковић обићи ће село Угљаре у општини Зубин Поток и разговараће са мештанима.

Посету Косову и Метохији директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић завршиће у селу Горње Доброшевине, у 13 сати, посетом седмочланој породици Михајловић.

Овој породици Канцеларија за КиМ је изградила кућу и санирала прилазни пут.

Извор: РТВ Грачаница, саопштење

Check Also

Грачаница: Представљен нови број “Стремљења”

У читаоници “Даринка Јеврић” у Дому културе у Грачаници je представљен најновији број часописа за …