Главна / Друштво / Председница Шубарић обишла припремне радове на асфалтирању улица у Доњој Гуштерици

Председница Шубарић обишла припремне радове на асфалтирању улица у Доњој Гуштерици

Председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић, у пратњи својих сарадница, обишла је данас Доњу Гуштерицу, Добротин и Ливађе, места у којима ће наредних дана бити асфалтирано неколико улица.

Повољне временске прилике омогућиле су почетак радова на санирању и уређењу локалних улица у општини Грачаница. Тако су данас почели припремни радови на асфалтирању три улице у Доњој Гуштерици, након чега ће бити асфалтиране приоритетне улице у Добротину и Ливађу.

Председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић обишла је радове у Доњој Гуштерици и том приликом истакла да ће се, осим у овим, асфалтирати улице у свим местима локалне самоуправе.

„Заједно са представником села обишли смо припремне радове на асфалтирању улица и разговарали са мештанима о њиховим потребама. Ово је јасан показатељ да бринемо о грађанима и да желимо да побољшамо животне услове. Ове године асфалтираћемо приоритетне улице у свим местима. Осим тога наставићемо са друтим инфраструктурним улагањима, а све у циљу опстанка на овом простору“, казала је Шубарић.

Мештани Доње Гуштерице нису крили задовољство што ће им улице по први пут добити асфалт.

„Значи нам пуно. Нисмо могли да прођемо, нарочито зими и када пада киша, има пуно блата, рупа и воде. Сада ће бити много лакше. Захваљујемо се са наше стране, спасили сте нас“, казао је Бранислав Васић општинској информативној служби.

„Захвални смо Општини и председници Шубарић што су нам омогућили асфалтирање улице. Сада ћемо бити повезани са главним путем. Овде у улици има пуно деце и свима ће бити олакшано кретање“, истиче Марија Стевић.

Доњу Гуштерицу, Добротин и Ливађе, председница Шубарић обишла је са представницима Локалних савета и том приликом истакла да ће се пројекти, попут асфалтирања улица, реализовати управо у договор у са њима и са грађанима.

Извор: https://nasagracanica.com/

Check Also

Свечаним приредбама обележена школска слава на централном Космету

Светосавском химном и пригодним културно-уметничким програмом, ученици и наставници на централном Космету обележили су школску …