Главна / Вести / Косово и Метохија / Петковић: У наставку Куртијевог терора заустављено више српских линијских превозника код Вучитрна

Петковић: У наставку Куртијевог терора заустављено више српских линијских превозника код Вучитрна

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић написао је на свом Твитер налогу да је данас код Вучитрна заустављено више српских линијских превозника а путници, међу којима и студенти, натерани су да изађу из возила, возачи су приведени, а возила конфискована. 

“У наставку терора Аљбина Куртија данас је код Вучитрна заустављено више српских линијских превозника. Путници, међу којима и студенти су натерани да напусте возила, остављени поред пута, возачи приведени, а возила конфискована, уз речи ‘Ово је велика Албанија'”, поручио је Петковић специјалном представнику ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирославу Лајчаку у објави на Твитеру.

Петковић каже да би Куртију било боље да решава економске проблем, него што малтретирањем Срба покушава да замаже очи јавности.

“Наши представници на терену побринули су се за путнике, а Аљбину Куртију би боље било да решава горуће економске проблеме, него што малтретирањем Срба покушава да замаже очи јавности”, поручио је Петковић.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Јевтић: Седница Скупштине прилика да се покаже јединство

Потпредседник Српке листе Далибор Јевитић изјавио је да је данашња седница Скупштине Србија посвећена КиМ …