Главна / Друштво / Посланици Вујичић и Марић честитали Васкрс

Посланици Вујичић и Марић честитали Васкрс

Народни посланици у скупштини Србије Данијела Вујичић и Љубомир Марић честитали су предстојећи празник Васкрс патријарху свештенству, монаштву и верницима посебно браћи и сестрама на Косову и Метохији који славе по јулијанском календару.

“Поглавару Српске православне цркве патријарху Порфирију , свештенству, монаштву и верницима посебно нашој браћи и сестрама на Косову и Метохији који Васкрс славе по јулијанском календару честитамо један од највећих хришћанских празника са жељом да га прославите са вером у нову, бољу, светлију и сигурнију будућност.  У данашњем времену, када се цео свет суочио са тешким геополитичким променама морамо се присетити да је Васкрс празник победе живота, али је и нада за живот достојан човека. Позивамо на солидарност и заједништво које нам је потребно и да у овим тешким временима са вером у Христа изађемо као победници . Окренимо се пре свега породици, пријатељима и својим комшијама, јер само на тај начин можемо истрајати у духу времена , сачувати једни друге и препознати шта је најбоље за нас”.

Нека највећи хришћански празник донесе обиље мира који нам је свима преко потребан и Божијег благослова у срца и домове православних верника , нека вас све обдари својом васкрслом радошћу!

Сретан и благословен Васкрс

Христос Васкрсе!!!!

Check Also

Вучић и Чен Бо о ситуацији на КиМ уочи састанка у Бриселу

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас амбасадорку Народне Републике Кине Чен Бо и …