Главна / Друштво / Полицајцу осумњиченом за убиство брата у Доњој Гуштерици одређен притвор од 48 сати

Полицајцу осумњиченом за убиство брата у Доњој Гуштерици одређен притвор од 48 сати

 

Основно тужилаштво у Приштини саопштило је да је по налогу тужиоца, полицајцу М.Ш. из Доње Гуштерице у општини Грачаница, који је јуче пуцао и убио свог брата Д.Ш., одређено задржавање до 48 сати, преноси Репортери.
“Основно тужилаштво у Приштини, обавештава јавно мњење да је 07.05.2022. године, притворски тужилац из Одељења за тешке злочине, обавештен од стране полиције због пуцњаве у селу Доња Гуштерица у општини Грачаница. Тужилац је изашао на лице места са другим релевантним јединицама, где је лекарска екипа констатовала да је једно лице остало без знакова живота, од последица повреда задобијених од пуцања из ватреног оружја”, саопштило је Основно тужилаштво.

Наводи се да се осумњичени М.Ш терети за “тешко кривично дело”, убиство.

“По налогу тужиоца, лицу иницијала М.Ш (полицајац) одређено је задржавање у трајању од 48 сати, у вези са кривичним делом ‘Тешко убиство’, за којег се сумња да је убио сада покојног Д.Ш., (његовог брата), док је беживотно тело упуц́ено у Институт за судску медицину, на обдукцију”, наводи се у саопштењу.

Основно тужилаштво у Приштини наводи да, у пуној координацији са полицијом и Полицијским инспекторатом Косова, предузима све неопходне истражне радње, како би се расветлиле све околности овог кривичног случаја.

Извор- Косово онлине

Check Also

Тужилац Маљоку: У Штрпцу се уклањају сигурносне камере

На више локација у Штрпцу полиција од раног јутра по налогу суда и тужилаштва у …