Главна / Култура / Представа “Звонар Богородичине цркве” одиграна у Зајечару

Представа “Звонар Богородичине цркве” одиграна у Зајечару

Синоћ је у позоришту “Зоран Радмиловић” у Зајечару одиграна представа “Звонар Богородичине цркве” а наступ је одржан у оквиру позоришног фестивала за децу “ЗајеЧАР”.
Млади глумци су на сцени позоришта “Зоран Радмиловић” добили аплауз на отвореној сцени и оставили снажан утисак како на публику тако и на домаћине фестивала.
“Представа одлично прихваћена код деце  која очигледно воле представе које су разигране, распевана, кореографисане што потврђује и чињеница да су  деца све време трајања активно учествовала у представи. Ови млади глумци су оставили изузетан утисак свако од њих је уложило велики труд у  представи. Било је дивно гледати како се играју на сцени”,  рекао је уметнички директор фестивала Милош Ђуричић.
Представа “Звонар Богородичине цркве” је настала као резултат пословно техничке сарадње Факултета уметности у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици, Народног позоришта Приштина са седиштем у Грачаници и Дома културе „Грачаница“.
Овогодишњи фестивал „ЗајеЧАР“ је 12 по реду је такмичарског карактера и окупља најбоље представе за децу из овогодишње продукције професионалних позоришта Србије.

Check Also

Млади виртуози музичке школе у Лапљем Селу

Ученици Основне музичке школе „Стеван Мокрањац“ у Лапљем Селу захваљујући својим талентима, раду и труду …