Главна / Вести / Косово и Метохија / Канцеларија за КиМ и ове године подржаће учешће произвођача са КиМ на Београдском манифесту

Канцеларија за КиМ и ове године подржаће учешће произвођача са КиМ на Београдском манифесту

Канцеларија за Косово и Метохију подржаће ове године учешће туристичких организација, породичних винарија и малих произвођача са територије Косова и Метохије на Београдском манифесту који се одржава на Савској променади у Београду од 27. до 29. маја.

Београдски манифест окупља туристичке организације из целе Србије и ово ће бити прилика за промоцију и афирмисање српске културе, обичаја и традиције наше  покрајине.

На манифесту ће своје производе понудити произвођачи меда, сира, воћних сокова, сушеног воћа, ракија, вина, сувенира и производа домаће радиности са подручја Приштине, Штрпца, Зубиног Потока, Звечана и Косовског Поморавља.

У суботу, 28. маја у 15.30 часова на централној бини Манифеста предвиђено је  представљање наше јужне покрајине пригодним програмом.

Фестивал почиње у петак, 27. маја у 15 сати и биће отворен до 21 сат тог дана, а у суботу и недељу радно време фестивала је од 11 до 21 сат и у тим терминима посетиоци ће моћи да обиђу и штанд Канцеларије за Косово и Метохију.

Check Also

И народни посланици са КиМ осудили претње упућене Радоичићу

Народни посланици са Косова и Метохије Данијела Вујичић и Љубомир Марић најоштрије су осудили  претње убиством …