Главна / Вести / Косово и Метохија / Појачане контроле саобраћаја на свим путевима- акценат на пут Лапље Село – Грачаница

Појачане контроле саобраћаја на свим путевима- акценат на пут Лапље Село – Грачаница

Руководство општине Грачаница одржало је јутрос радни ванредни састанак са управом станице Полиције у Грачаници на којем је од Полиције затражена појачана контрола саобраћаја на локалном путу Лапље Село Грачаница али и на свим осталим локалним и регионалним путевима у општини Грачаница посебно на  тзв. критичним тачкама где су последњих месеци учестале саобраћајне несреће.

У последњој саобраћајној несрећи пре две вечери страдао је 18-то годишњи младић из Добротина док се у протеклом периоду на истој деоници догодило више саобраћајних несрећа у којима су путници претрпели и теже телесне повреде.

На састанку је донета одлука да се у наредном периоду посебно на путу Лапље Село Грачаница појачају полицијске контроле саобраћаја, брзина кретења возила као и да током контроле обавља тестирање возача на алкохол у крви.

Са састанка је упућен апел свим учесницима у саобраћају да брзину кретања прилагоде условима на путу, да возилом не управљају под дејством алкохола  и да не дозволе да због немарног, несавесног и непримереног понашања у саобраћају трајно уништите и свој и туђе животе.

Извор: Општина Грачаница

Check Also

Вучић посетио Драгишу Гаљка, рањеног Србина са КиМ

Председник Србије Александар Вучић посетио је данас у Ургентном центру Клиничког центра Драгишу Гаљка којег је …