Главна / Друштво / Расписан конкурс за “Најлепше двориште општине Грачаница“

Расписан конкурс за “Најлепше двориште општине Грачаница“

Туристичка организација Грачаница у сарадњи са ‘’ЈКП Екологија’’ расписује конкурс за такмичење “ Најлепше двориште општине Грачаница“.

Сви заинтересовани грађани могу се пријавити путем мејла конкурс.тог@гмаил.цом.

Потребно је да сви заинтересовани грађани доставе фотографије својих дворишта или балкона на мејл адресу као и име и презиме, адресу, место и контакт телефон. Конкурс за најлепше двориште општине Грачаница је отворен до 20.07.2022. године.

Организатори ће након завршетка рока пријаве, контактирати пријављене и најавити долазак и фотографисање дворишта и балкона, након чега ће заједничка комисија ТОГ – а, ЈКП  ‘’Екологија’’ и представник општине Грачаница,  у сарадњи са инжењером хортикултуре одлучити коначног победника.

Власници најлепшег дворишта или балкона по процени комисије ће бити награђени у виду опреме за хортикултуру или садница за потребе одржавања и улепшавање дворишта 21.09.2022. године у оквиру манифестације Дани општине Грачанице и светске акције “ Очистимо свет“.

Циљ ове активности је подизање свести локалног становништва о значају одржавања животне средине, а ЈКП Екологија ће свим учесницима конкурса пружити бесплатне услуге чишћења јавних површина испред својих дворишта.

Извор:РТВ Грачаница, саопштење

Check Also

Старовић: Немам велика очекивања од састанка у Бриселу, тешко ће доћи до промене понашања Куртија

Бојим се да ће тешко доћи до промене обрасца понашања који је Аљбин Курти успоставио …