Главна / Вести / Косово и Метохија / И народни посланици са КиМ осудили претње упућене Радоичићу

И народни посланици са КиМ осудили претње упућене Радоичићу

Народни посланици са Косова и Метохије Данијела Вујичић и Љубомир Марић најоштрије су осудили  претње убиством коју је потпредседнику Српске листе Милану Радоичићу упутио покрајински посланик странке Самоопредељења Арбер Реџај.

“Да ли из страха или из мржње, а вероватно и једно и друго, дотичном гласноговорнику Куртија је изгледа засметала реченица: “Вратио сам се, а ви знате шта то значи!?”, стоји у заједничком саопштењу Вујичићеве и Марића.

Према њиховим речима поменута реченица “за Србе значи бедем одбране нашег опстанка, наше слободе, правде и нашег постојања.  Доказ храбрости која је у борби јача од њихове слабости која траје, а за марионете и кукавице из Приштине је доказ да се кукавичлук у свом врхунцу претвара у нељудску окрутности”.

Вујичићева и Марић сматрају да “ова претња убиством долази као наставак напада како из Приштине, али исто тако и од Куртијевих савезника и саветника из Београда, који путем медија регистрованих у Луксембургу шире лажи и цртају мету Милану Радоичићу не би ли га ‘одстранили’ не само из наше јужне покрајине него и из земље Србије, па и са овог света”.

“Напатворено зло поново извире из свих њих којима је тешко да изговоре да је Косово И Метохија Србија. Доделили сте господо себи чинове које не знате да носите. Онај који Милан носи, чин водје и лидера, доделио му је народ на КиМ. Зар има веће привилегије!?”, стоји на крају саопштења народних посланика са КиМ у Народној скупштини Републике Србије Данијеле Вујичић и Љубомира Марића.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Петар Петковић: Гнусне поруке лице су власти у Приштини и њихова мрља

Увредљиви графити са псовкама на албанском језику исписани су ноћас на зиду куће Станоја Димитријевића, …