Главна / Вести / Косово и Метохија / Асфалтиран пут кроз Сушицу, завршетак радова обишла председница Шубарић

Асфалтиран пут кроз Сушицу, завршетак радова обишла председница Шубарић

Председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић, у пратњи сарадника, обишла је ново асфалтирани пут кроз Сушицу.

Кроз Сушицу данас је асфалтиран пут дужине 800 метара, чиме су мештани тог села у општини Грачаница, имајући у обзир раније асфалтирани део, добили потпуно обновљен пут кроз село.

Радове је данас обишла председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић у пратњи директорице за урбанизам Александре Ђекић и директора јавних служби Владице Трајковића.

„Срећна сам и презадовољна са сваким асфалтираним метром, јер знамо да то значи нашим грађанима и зато смо и ове године издвојили значајна средства. Наша је жеља да у свим местима имамо сређену инфраструктуру, асфалтиране путеве и улице, све оно што ће нашим грађанима олакшати живот“, казала је Шубарић.

Током обиласка радова, председница Шубарић је са окупљеним мештанима разговарала о томе колико им значи реконструисани пут. Мештани Сушице нису крили задовољство због новог асфалта и што ће се сада много безбедније кретати кроз село, напомињући да су радови били преко потребни, с обзиром да је стари асфалт био доста оштећен и са пуно рупа.

„Асфалтирање пута кроз Сушицу део је дугорочног пројекта Изградња, реконструкција и асфалтирање локалних путева`. Кроз тај пројекат већ је асфалтиране приоритетне улице у неколико села“, рекла је директорица урбанизма Александра Ђекић.

Пут кроз Сушицу један је од прометнијих, који Грачаницу, преко тог места, повезује са Горњом и Доњом Гуштерицом. Тако ће мештани Сушице, али и сви они који тај пут користе, ту пролазити удобније и сигурније.

Извор: Општина Грачаница

Check Also

Борељ: Нови текст предлога прослеђен Београду и Приштини

Високи представник за спољну и безбедносну политику ЕУ Жозеп Борељ поручио је да је последња …