Главна / Вести / Косово и Метохија / Одржан хуманитарни концерт за Мирјану Лазић

Одржан хуманитарни концерт за Мирјану Лазић

У Дому културе “Грачаница” одржан је хуманитарни концерт за Мирјану Лазић из Сувог Дола. На крају једночасовног концерта, Мирјани Лазић из Сувог Дола уручен је прикупљени новац. Тридесетчетворогодишњој Мирјани Лазић је дијагностикован кератоконус десног ока за чију операцију је потребно 10.000 евра како би сачувала вид.

 

“Захваљујем се свима који су дошли и дали свој допринос. Надам се да ће новац бити ускоро сакупљен и да ћу моћи да одем на операцију октобра месеца”, рекла је Лазић, која са четворочланом породицом живи од социјалне помоћи.

За клавиром је наступала Селена Трифуновић, рођена у Призрену, а данас живи и ради у Белгији.

„Моја жеља је да дођем да наступам у хумнтарне сврхе. Хтела сам да помогнем вечерас, а увек са пуно љубави радим ѕа свој народ на КиМ“.

 

 

 

 

Тринеаестогодишња Павлина Радовановић из Ораховца као вокална солисткиња такође је улепшала вече свим присутнима. Грачаницом се вечерас заорила песма “Ораховцу башто рајска”, коју је отпевала управо Павлина, уз пратњу Селене Трифуновић на клавиру и Гаврила Кујунџића на харомоници.

Председница општине Грачаница Љиљана Шубарић каже да су дошли сви они који поштују основне људске вредности, као што су солидарност и хуманост.

 

“Општина Грачаница и њени челници показују да су увек ту за сваког појединца, да смо увек ту за све наше суграђане, да помогнемо колико можемо. Сви учесници су показали свој таленат и своје умеће, а показали су и да имају велико срце, зато што су прихватили позив за овај хуманитарни концерт и тиме помогли нашој Мирјани”, нагласила је Шубарић и апеловала на све мештане Грачанице да покажу још више своју хуманост и да се за једну овако велику општину мало људи одазвало.

 

Check Also

Српска листа осуђује неосновано хапшење Миљана Јовановића

Српска листа осуђује неосновано хапшење Миљана Јовановића, бившег припадника косовске полиције, и позива надлежне да …