Главна / Спорт / Стонотенисерке из Грачанице на седмодневном кампу у Крупњу

Стонотенисерке из Грачанице на седмодневном кампу у Крупњу

Петоро младих стонотенисерки из општине Грачаница, заједно са својим тренером бораве на стонотениском „GEWO“ кампу у Крупњу.

Након посете Новом Саду где су били гости тамошњем стонотениском клубу, пет стонотенисерки, чланице клуба „Покретач“ из општине Грачаница, у пратњи тренера Дејана Јевтића, налазе се на седмодневном „GEWO“ кампу у Крупњу, на којем учествују спортисти из осам европских земаља.

Заједно са делегацијом Грачанице, првог дана боравка у Крупњу, био је и директор општинског одељења за омладину и спорт Душан Цвејић.

Цвејић се том приликом састао са председником општине Крупањ Иваном Исаиловићем, са којим је договорена даља сарадња, посебно у области спорта.

Директор омладине и спорта, Душан Цвејић, председнику Исаиловићу је пренео поздраве председнице општине Грачаница проф. др Љиљане Шубарић и упутио позив да за Дан општине Грачаница посети Грачаницу.

„Веома ми је драго што на стонотениском кампу у Крупњу учествују и младе стонотенисерке из општине Грачаница, што је плод добре сарадње. Ово је сјајна прилика да се друже са вршњацима из других земаља, како би разменили вештине и знања. Наставићемо и у будућности да помажемо и улажемо у развој наше омладине, како бисмо им обезбедили срећније и квалитетније одрастање“, казао је Цвејић.

Извор: https://nasagracanica.com/

Check Also

Kомпанија Меридиан на ФИБА турниру донирала пола милиона динара!

Домаћа компанија Меридиан важи за регионалног лидера у индустрији игара на срећу, али већ дуги …