Главна / Друштво / Вучић: Пријатељи, добро нам дошли на сајам Винска визија Отвореног Балкана

Вучић: Пријатељи, добро нам дошли на сајам Винска визија Отвореног Балкана

Председник Србије Александар Вучић пожело је данас добродошлицу учесницима предстојећег сајма Винска визија Отвореног Балкана који почиње сутра у Београду, истичући да је то прилика за све госте који ће на прави начин упознати Балкан.

“Драги пријатељи, чекамо вас на најбољем догадају ове године – сајму Винска визија Отвореног Балкана! Београд је отворио срце за све госте који ће у наредним данима на прави начин упознати наш Балкан и оно најбоље што он има да понуди. Добро нам дошли у Београд”, навео је српски председник.

Председник Вучић, премијер Албаније Еди Рама и премијер Северне Македоније Димитар Ковачевски присуствоваће сутра отварању Првог међународног сајма вина Винска визија Отвореног Балкана, који ће трајати до 4. септембра.

како је Тањугу речено у Министарству пољопривреде, тројица лидера земаља иницијативе Отворени Балкан потписаће споразум који ће регулисати сарадњу у области прехрамбене безбедности.

Извор: Т а н ј у г; Фото: Т а н ј у г

Check Also

Свечаним приредбама обележена школска слава на централном Космету

Светосавском химном и пригодним културно-уметничким програмом, ученици и наставници на централном Космету обележили су школску …