Главна / Вести / Косово и Метохија / Ракић уверен да ће нови градоначелник бити Србин

Ракић уверен да ће нови градоначелник бити Србин

goran_rakicКандидат ГИ “Српска” за граоначелника северне Косовске Митровице Горан Ракић уверен је да ће нови градоначелник бити Србин. Он је рекао да ” не само што је нормално да то буде Србин већ ће тако бити и зато што ће грађани Косовске Митровице послушати своју државу Србију , да ће изаћи на изборе и гласати за кандидата ГИ “Српска”.

“Заједнице српских општина нема без Косовске Митровице “, рекао је Ракић и подсетио да се са формирањем Заједнице касни а да нема , времена, права и интереса да се одуговлачи са формирањем онога што ће бити стуб очувања српског народа на Косову и Метохији а то је Заједница српских општина”.

Горан Ракић је нагласио да су Влада Републике Србије и ГИ “Српска” и на прошлим изборима имали свог кандидата и ни једног момента није доведено у питање учешће “Српске” на овим изборима.

“Ми желимо да преузмемо одговорност за функционисање Косовске Митровице како би , нашим суграђанима обезбедили што квалитетнији живот”,  рекао је кандидат за граоначелнка северне Косовске Митровице Горан Ракић.

Check Also

Дрецун: Сценарио на Косову је део дугорочног плана Приштине

Председник скупштинског Одбора за КИМ Милован Дрецун је рекао да је “Приштина ову кризу направила …