Главна / Спорт / Kомпанија Меридиан заокружила акцију донирања на Меридиан квалификационом турниру за ФИБА Лигу шампиона!

Kомпанија Меридиан заокружила акцију донирања на Меридиан квалификационом турниру за ФИБА Лигу шампиона!

Домаћа компанија Меридиан, осим што је лидер у индустрији игара на срећу, небројано пута до сада је показала да је лидер и у хуманости и солидарности.

Овог пута ова компанија спојила је спорт и јуманост и на Меридиан квалификационом турниру за ФИБА Лигу шампиона наградила најбоље, а помогла онима којима је то било најпотребније.

Наиме, хала “Аександар Николић” угостила је пет иностраних кошаркашки екипа на овом турниру, као и ФМП Меридиан, а тимови су се борили за улазак у кошаркашку Лигу шампиона.

Подсетимо, прве донације примиле су Општина Kикинда и Општина Земун, а након тога два чека су уручена Лиги будућих шампиона.

Трећег, финалног дана, гледали смо меч ФМП Меридиана и Бакен Бирса, гости су славили, а њихов играч Тони Kар добио је и МВП награду, коју му је уручио представник компаније Меридиан, Дамјан Стаменковић.

У то име, донација од 100.000 динара припала је Општини Грачаница, са Kосова и Метохије, са којом ова компанија већ неколико година има одличну сарадњу.

“За нашу компанију је од изузетног значаја да учествује у бројним хуманитарним активностима, јер осим што на тај начин пружамо помоћ, исто тако и подижемо свест осталих грађана о томе коме је неопходна помоћ и колико је важно да сви заједно учествујемо у таквим акцијама”, рекао је господин Стаменковић.

Подсетимо, то је укупно 500.000 динара донирано током Меридиан квалификационог турнира за Лигу шампиона.

Check Also

Српска листа подржава сваку изговорену реч председника Александра Вучића

Српска листа пружа пуну подршку и подржава сваку изговорену реч председника Александра Вучића који је …