Главна / Друштво / У Грачаници је у току асфалтирање осам локалних улица

У Грачаници је у току асфалтирање осам локалних улица

Приоритет општине Грачаница јесте улагање у инфраструктуру на територији општине, што се и може видети последњих месеци на терену.

У Грачаници су у току радови на асфалтирању осам улица укупне дужине 1100 метара. Радове је данас у Сушичкој улици обишла председница општине Грачаница Љиљана Шубарић која је истакла да локална самоуправа наставља са уређењем инфраструктуре.

 

 

 

„У току су радови на асфалтирању Сушичке улице у дужини од 350 метара. Осим ове, данас и сутра биће асфалтирано још седам улица што значи да настављамо са развојем и унапређењем путне инфраструктуре.Наравно нећемо стати, већ ћемо и у наредној буџетској години наставити са оваквим радовима, све док у сваком месту наше општине, у свакој улици и до сваке куће не дође асфалт“, рекла је Шубарић.

Суграђани у Грачаници истакли су за РТВ Грачаница  да председница општине Грачаница проф.др Љиљана Шубарић заједно са својим тимом ради брзо и ефикасно и  да су одговори углавном позитивни, што се и може видети, јер ћемо коначно имати асфалтиран пут до куће.

„Спасени смо, сада иду и кише, тешко смо долазили до својих кућа. Улица је била у лошем стању, али хвала општини Грачаница што су имали разумевање и само нека наставе тако“, истакао један од суграђана.

Check Also

Нестао младић из Косовског Поморавља

Седамнаестогодишњи Иван Ристић (17) из Косовског Поморавља нестао је у петак и од тада му …