Главна / Вести / Косово и Метохија / Петковић: Рада Трајковић и Ненад Рашић немају никакав легитимитет међу Србима на КиМ

Петковић: Рада Трајковић и Ненад Рашић немају никакав легитимитет међу Србима на КиМ

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић рекао је да “Рада Трајковић и Ненад Рашић немају никакав легитимитет међу Србима на Косову и Метохији и за Куртијеве фотеље их је квалификовала једино мржња према Александру Вучићу, Српској листи и Милану Радоичићу”.

Петковић је у саопштењу указао да је “Рада Трајковићу једном једином, вечерас на тајкунској телевизији била у праву – огромна је разлика између Аљбина Куртија и Александра Вучића и то Срби на КиМ најбоље знају”.

“Александар Вучић се бори за сваки српски кућни праг на Косову и Метохији, бори се за наш останак и опстанак на овим просторима, улаже стотине милиона евра у пројекте како јужно тако и северно од Ибра, у нове болнице, школе, вртиће, путеве… Аљбин Курти се бори да истреби Србе са КиМ, да их протера, обесправи, укине им језик и Цркву”, истакао је Петковић.

Петковић је нагласио да “у том свом науму, Курти има снажну подршку Раде Трајковић и Ненада Рашића који су узели Србе као таоце своје глади за функцијама и фотељама, иако их Срби неће на том месту и то су на изборима јасно показали”.

“Срби на КиМ верују својој држави Србији и председнику Вучићу који се бори да заштити наше националне интересе на КиМ и у томе има пуну подршку у Српској листи”, поручио је Петар Петковић.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Српске куће у Лапљем Селу и Батусу на мети провалника

У Лапљем Селу синоћ у вечерњим сатима обијена је кућа породице Митић из које су …