Главна / Вести / Косово и Метохија / Вујичић Великој Британији: Санкције Радоичићу производ ваше лицемерне политике

Вујичић Великој Британији: Санкције Радоичићу производ ваше лицемерне политике

Народна посланица Данијела Вујичић оценила је одлуку Велике Британије да уведе санкције Милану Радоичићу као производ лицемерне политике које се сваки Србин и демократски свет гнуша.

“Господо из УК, те санкције које уводите часним Србима, нашем потпреседнику Српске листе Милану Радоичићу је лицемерје ваше политике које се сваки Србин и демократски свет гнуса”, поручила је Вујичић.

Она је додала да би Велика Британија, као дежурни светски жандарм, уколико подржава слободна и отворена друштва, поштује демократске вредности и кажњава оне који најгнусније крше људска права, прво би на црну листу ставили Аљбина Куртија.

“Прво би сте на црну листу ставили своје косовско чедо и Аљбина Куртија, а онда и себи признали да црном бојом и по ставу и односу према Србима на КИМ бојите сва људска права једног народа помазућу управо онима који  уз вашу подршку подривају демократију која носи ваш печат И потпис”, истакла је Вујичић.

“Какве год вам те листе биле и изгледале, а знамо да смо деценијама као народ на вашој црној листи, српски народ не можете поколебати јер нашу поносну листу чини народ  на којој је први, поштован и цењен његов лидер Милан Радоичић”, поручила је Вујичић.

Вујичић је у саопштењу навела да једна енглеска изрека каже -“Навика је у почетку паучина, а касније конопац”; уз опаску – “Навикавате ваше косовско чедо превише, зар не?”

Извор: ТВ Мост, саопштење

Check Also

Тодић: Ноћ протекла мирно, радови прекинути

Председник Привременог органа Општине Лепосавић Зоран Тодић изјавио је да је ноћ у селу Дрен …