Главна / Вести / Србија / Канцеларија обезбедила новогодишње и божићне пакетиће за малишане с КиМ

Канцеларија обезбедила новогодишње и божићне пакетиће за малишане с КиМ

Са жељом да им бар мало улепша предстојеће празнике, Канцеларија за Косово и Метохију обезбедила је и ове, као и претходних година, новогодишње и божићне пакетиће за малишане из српских средина на простору јужне покрајине, а поклони су превасходно намењени деци из социјално угрожених породица.

Канцеларија за Косово и Метохију

Пакетићи ће бити подељени најмлађима школског и предшколског узраста током предстојећих празника, а у складу са организацијом локалних самоуправа.

Заменица директора Канцеларије за КиМ, Душица Николић каже да Канцеларија не престаје да мисли на наше малишане, уз жељу да им на овај начин улепша предстојеће дане даривања.

– Нема ништа лепше од дечијег осмеха а овим симболичним поклонима желимо да улепшамо нашим малишанима новогодишње и божићне празнике. Уз ове дарове, желим да у име Канцеларије за КиМ честитам нашој деци на Косову и Метохији Нову годину и Божић, да их проведу у миру, слози, радости са својим најмилијима, срећнији и безбеднији, истакла је Николић.

Check Also

Фондација ‘Привредник’ стипендира студенте на КиМ

На иницијативу Канцеларије за Косово и Метохију, Фондација “Привредник” од 2017. године стипендира најуспешније студенте …