Главна / Вести / Србија / Вучевић: У младости је снага наше науке и економије. У младости је и снага наше одбране

Вучевић: У младости је снага наше науке и економије. У младости је и снага наше одбране

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић упутио је поводом Нове године честитку грађанима и пожелео мир, напредак и благостање, а војсци да остану снажни, чврсти и одлучни у племенитом задатку очувања мира.

,,Испраћамо годину која је донела изазове, годину чија нас је неизвесност учврстила у уверењу да је само снажна и способна војска истински гарант наше слободе и независности”, навео је Вучевић.

Он је додао да су припадници Министарства одбране и Војске Србије свесни одговорности свог задатка и огромног поверења грађана.

,,Зато смо и у 2022. години предано и напорно радили, обучавали се и опремали, јачали и расли у несавладив бедем пред сваком лошом намером према Републици Србији”, истакао је Вучевић.

Он је навео да верује у светлу будућност наше земље која је заснована на знању, раду и одговорности младих нараштаја.

,,У младости је снага наше науке и економије. У младости је и снага наше одбране”, истакао је Вучевић.

Додао је да ће у новогодишњој ноћи, многи припадници Министарства одбране и Војске Србије бити на својим задацима чувајући мир.

,,Пожелите им да остану снажни, чврсти и одлучни у свом племенитом задатку. Нека 2023. свима вама донесе здравље и напредак, а нашој Србији мир, развој и благостање”, поручио је Вучевић.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Фондација ‘Привредник’ стипендира студенте на КиМ

На иницијативу Канцеларије за Косово и Метохију, Фондација “Привредник” од 2017. године стипендира најуспешније студенте …