Главна / Вести / Косово и Метохија / Председница ОГ проф.др Љиљана Шубарић уручила помоћ и огрев породици Виријевић

Председница ОГ проф.др Љиљана Шубарић уручила помоћ и огрев породици Виријевић

Помоћ социјално угроженим породицама на територији општине Грачаница се наставља и ове године, издвојено је 16 000 евра за реализацију програма социјалне помоћи најугроженијем делу становништва.

Председница општине Грачаница проф.др Љиљана Шубарић обишла је данас осмочлану породицу Виријевић и уручила сам огрев као и два пакета помоћи.

„Ове године је општина Грчаница обезбедила 16 000 евра за реализацију програма социјалне помоћи најугроженијем делу становништва.Обезбедили смо укупно 70 прехрамбених пакета, 70 хигијенских као и 110 метара дрва за огрев.Данас смо код  осмочлане породице Виријевић у Новом Бадовцу,уручили смо им два метра дрвета као и пакет прехрамбених  производа.Помоћ је обезбеђена за више од 200 породица са територије општине Грачаница .Општина Грачаница води одговорну социјалну политику и ми ћемо настојати да стигнемо до сваке породице којој је потребна помоћ на територији наше општине“, рекла је председница општине Грачаница Љиљана Шубарић.

„Ова помоћ за нашу породицу пуно значи јер нисмо имали ни дрва ,ни хране.Имам шесторо деце и тешко се живи само са социјалним примањем.Општина Грачаница ми увек изађе у сусрет и хвала им на томе и што је данас председница дошла и упознала се са проблемима моје породице“истакла је Виријевић.

И у наредном периоду општина Грачаница ће наставити са расподелом помоћи и  тиме олакшати свакодневни живот социјално угроженим породицама.

Check Also

Петковић: У Бриселу о конкретним корацима за спровођење договора из Охрида

Дијалог Београда и Приштине наставља се 4. априла. Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић рекао …