Главна / Вести / Србија / Петковић: Српску опозицију занима само како да тргују српским националним интересима

Петковић: Српску опозицију занима само како да тргују српским националним интересима

Српску опозицију не занимају ни ванредни избори, ни референдум на које у медијима позивају, ни то што Александар Вучић НИШТА није потписао у Охриду и што јасно говори да нема признања тзв. Косова, нити столице у Уједињеним нацијама. Њих занима само да Србији и Вучићу сломе кичму да би могли да наставе да крчме Србију и тргују српским националним интересима, као што су то годинама чинили на штету српског народа на Косову и Метохији – наводи се у саопштењу члана Председништва СНС Петра Петковића.

Јасно је да је делу опозиције крив Вучић што не могу да га натерају да стави свој потпис тамо где би се они потписали великим словима, што је Србија данас економски снажна, што је издејствовао 27 отпизнавања самопроглашеног Косова, јер они у опозицији имају “резултате” само када се говори о корупционашким аферама.

Нека се нико не заварава, знају и Бошко Обрадовић и Вук Јеремић шта је истина и да Србија на челу са Вучићем НИШТА ништа није потписала, али им је Аљбин Курти и дражи и ближи, па би да га подрже бар из Београда кад се већ у Приштину вратио обешеног носа и необављеног посла – нити са признањем, нити са потписаним споразумом.

И то је оно што тишти Обрадовића и Јеремића и остале, јер су Бога молили да Вучић нешто потпише, па да на томе политички покушају да лешинаре. Само су се заиграли када их је Вучић матирао јавно читајући и објављујући текст имплементационог плана, а претходно и Еу предлога, јер он ништа не крије од свог народа, па сада од муке не знају више ни шта да му замере, па призивају изборе, а Бога моле да их не буде – наглашава Петковић.

Check Also

Фондација ‘Привредник’ стипендира студенте на КиМ

На иницијативу Канцеларије за Косово и Метохију, Фондација “Привредник” од 2017. године стипендира најуспешније студенте …