Главна / Вести / Косово и Метохија / Шубарић обишла породице обијених кућа

Шубарић обишла породице обијених кућа

Председница општине Грачаница Љиљана Шубарић обишла је породице чије су куће у протекла два дана биле на мети лопова и том приликом оштро осудила низ пљачки и обијања српских домова.

Шубарић је пружила подршку опљачканим породицама и од представника безбедносних структура затражила хитно пролажење и кажњавање особа које су низом пљачки узнемириле све грађане општине Грачаница.

„Све нас је веома узнемирила чињеница да је у последње време повећан број обијања домова у општини Грачаница. Грађани су забринути за своју безбедност. Зато од безбедносних структура – полиције и КФОР-а, захтевамо већу ангажованост у проналажењу лопова, али и у заштити права и имовине свих грађана наше општине“, истакла је Шубарић, објављено је на сајту општине Грачаница.

Она је казала да ће поводом серије пљачки кућа што пре заказати седницу општинског Одбора за безбедност на којој ће се разматрати кораци за побољшање безбедности у општини Грачаница.

У селу Батусе на мети лопова нашле су се две куће, а прексиноћ је у Лапљем Селу обијена кућа породице Митић и из ње однет вредан накит и лаптопови.

Извор:https://nasagracanica.com/

Check Also

Петковић: Потурањем лажног ,,нон – пејпера” о ЗСО, политичари у Приштини доказују да су ситни преваранати и фалсификатори

Да је политичка врхушка у Приштини ништа друго до дружина ситних превараната и фалсификатора, потврђује …