Главна / Вести / Косово и Метохија / КП о вечерашњем хапшењу на Јарињу: Основана сумња на умешаност у организовани криминал

КП о вечерашњем хапшењу на Јарињу: Основана сумња на умешаност у организовани криминал

Косовска полиција се вечерас огласила саопштењем поводом хапшења бившег полицајца, Србина М.Ј. на прелазу Јариње, наводећи да је ухапшен због основане сумње на умешаност у кривична дела организованог криминала, примања мита и злоупотребе овлашћења.

“Данас, у вечерњим сатима, на прелазу Јариње, по активној потерници Основног суда, приведен је мушкарац, косовског држављанства (М.Ј.). Осумњичени је тражен због основане сумње на умешаност у кривична дела као што су организовани криминал, примање мита и злоупотреба овлашћења. Све даље радње и поступци бити предузете у сарадњи и координацији са правосудним органима”, наводи се у саопштењу косовске полиције.

Бивши полицајац, М.Ј, је око 18 сати ухапшен на Јарињу, када се са супругом и двоје малолетне деце враћао из правца Рашке у Лепосавић.

Извор: ТВ Мост, Саопштење

Check Also

Петковић: Потурањем лажног ,,нон – пејпера” о ЗСО, политичари у Приштини доказују да су ситни преваранати и фалсификатори

Да је политичка врхушка у Приштини ништа друго до дружина ситних превараната и фалсификатора, потврђује …