Главна / Вести / Косово и Метохија / Канцеларија за КиМ: Монтирано и политичко хапшење; Наставак прогона српског народа

Канцеларија за КиМ: Монтирано и политичко хапшење; Наставак прогона српског народа

Данашње хапшење бившег српског полицајца Миљана Ј. на Јарињу наставак је притисака и прогона српског народа на Kосову и Метохији, посебно полицајаца који су новембра прошле године скинули униформу Kосовске полиције – наводи се у сопштењу Канцеларије за КиМ.

Он је ухапшен пред очима супруге и двоје малолетне деце који су његовим изненадним хапшењем претрпели огроман стрес.

Одмах по сазнању о Миљановом хапшењу Kанцеларија за Kосово и Метохију је ангажовала адвоката који ће га бранити и помагати му у овом случају, а представници Kанцеларије су ступили у контакт са породицом ухапшеног, како бисмо им и на тај начин пружили прекопотребну подршку и понудили сву помоћ.

Једно од главних питања које се поставља јесте како се то Миљан Ј. годинама слободно кретао преко административних прелаза и био у служби Kосовске полиције, а сада му се преко ноћи откривају некакве тајне потернице и на терет стављају дела стара више година?

То довољно говори о природи овог монтираног и политичког хапшења и намерама Приштине да се обрачунава са Србима које не може да натера да се врате у Kосовску полицију – наводи се у саопштењу Канцеларије за КиМ.

Check Also

Петковић: Потурањем лажног ,,нон – пејпера” о ЗСО, политичари у Приштини доказују да су ситни преваранати и фалсификатори

Да је политичка врхушка у Приштини ништа друго до дружина ситних превараната и фалсификатора, потврђује …