Главна / Вести / Косово и Метохија / Ивановић у писму истакао да се сада осећа безбедније

Ивановић у писму истакао да се сада осећа безбедније

oliver_ivanovicЈедан од лидера Срба са Косова и Метохије Оливер Ивановић, који је из Приштине пребачен у притвор у Косовској Митровици, данас је у писму навео да се сада осећа безбедније и да са много више оптимизма гледа на будућност.

Ивановић је рекао да је сада на сигурном близу породице која му може доћи у посету, близу адвоката и да са много више оптимизма гледа на будућност.

“Дубоко сам свестан да ћу политички мотивисану оптужницу морати да побијем у мучном поступку који је тек предамном и мојим адвокатима”, навео је Ивановић у писму из митровичког притвора где је пребачен пре пар дана из Приштине.

” Примећујем огромну разлику у условима и осећају безбедности, реду који влада, али то није најважније, већ чињеница да ме овде третирају као оптуженог, али и невиног док суд не каже другације. Напокон ћу моћи да изадем на ваздух, и да слободно прошетам у ограђеном простору, по правилима која важе у затвору, али са осећајем одредене слободе и људских услова”, написао је Ивановић.

Ивановић је истакао да ће се за потпуну слободу се тек морати да избори у поступку.

И ви се борите за моју, али и своју слободу, на примерен и достојанствен начин, тако што ће те на дужностима разних преставника обављати послове који су од важности за нормализацију живота грађана у Косовској Митровици, казао је Ивановић.

Ивановић се још једном захвалио свима који су га подржавали, пре свега грађанима Косовске Митровице и севера, Влади Србије, премијеру и првом потпредседнику Владе Србије, министру задуженом за Косово и Метохију, другим министрима и политичарима, Српској православној цркви, пријатељима и сарадницима.

Check Also

Српска листа поздравља акцију полиције спроведену са циљем сузбијања криминалитета

Српска листа поздравља акцију полиције из Региона-Север која је данас спроведена са циљем сузбијања криминалитета …