Главна / Друштво / Др Васић поднео оставку на место директора Одељења за здравство

Др Васић поднео оставку на место директора Одељења за здравство

vasic jovicaДоктор Јовица Васић поднео је данас 02.06.2014. године оставку на место директора Одељења за здравство и социјалну заштиту општине Грачаница, наведено је у саопштењу достављеном нашој редакцији.

У образложењу, др Васић је навео да оставку подноси због „изузетно тешке ситуације у здравственом систему, потребе да се изврше драстичне промене у здравственом систему  као и због  последњих дешавања везаних за саобраћајну несрећу у близини Ливађа када су тешко повређена два дечака“.

Како је наведено у саопштењу, председник општине Грачаница, Бранимир Стојановић изјавио је да ће, затражити разговоре на највишем нивоу „због изузетно тешких услова и проблема који прате и отежавају рад здравственог система на територији општине“, стоји у саопштењу Општине Грачаница.

Васић: Нисам поднео оставку

Др Васић је у изјави за медије демантовао да је дао оставку на место директора Одељења за здравство и социјалну заштиту општине Грачаница. “То што ту пише нема везе са недостатком лекова, оно што сам урадио тврдим да је онако како треба. Још увек нико од надлежних ме није обавестио да сам добио отказ, а оставку нисам дао и нисам добио никакво саопштење и образложење. Оставка се пише на папиру, а ја ништа нисам потписао. Тврдим да сам радио поштено. Трудио сам се да отворим кабинете, да побољшам рад у здравству, али то некоме није одговарало“ рекао је Васић.

Check Also

Проф. Васић и др Ђорговић сагласни да је рано дијагностиковање карцинома дојке пресудно у излечењу

Карцином дојке је најчешћи узрок оболевања и умирања жена од малигних болести широм света, показала …