Главна / Друштво / Отворено реконструисано игралиште ОШ “Краљ Милутин”

Отворено реконструисано игралиште ОШ “Краљ Милутин”

igraliste OS Kralj MilutinУ Грачаници је данас отворено реновирано спортско игралиште ОШ Краљ Милутин, које је обележено фудбалским мечом, у коме су поред осталих учествовали и главни актери овог пројекта градоначелник Грачанице Бранимир Стојановић и директор Канцеларије за питање заједница Срђан Поповић.

„Ово је једна од посебних сфера живота за младе у којима лежи будућност. Сада ће имати услове да се друже, да склапају нова пријатељства, да науче како је кад се побеђује и кад се губи. Оно што је најбитније је да су створени елементарни услови за дружење и будућност, а исто тако овај објекат биће од користи и за саму школу“.

Градоначелник Грачанице Бранимир Стојановић захвалио се Поповићу на инцијативи за овај пројекат и нагласио да је ово само један од пројеката које ће општина реализовати до краја године.

„Свакако да ово игралиште пуно значи, али све ово не би имало смисла када овде не би било пуно омладине свако вече, а сведоци смо тога да их заиста има на овом терену у великом броју. Наш је задатак да им обезбедимо услове за нормалан развој што ћемо и у будуће чинити“.

Реконструкцију игралишта финансирала је Норвешка амбасада у сарадњи са Канцеларијом за питање заједница.

Check Also

Невреме и пожар јуче у Грачаници

Невреме са јаким олујним ветром јуче у касним поподневним сатима задесило је Грачаницу. Јак ветар …