Главна / Друштво / Нови одбор СЛС у Обилићу

Нови одбор СЛС у Обилићу

ostinski_odbor_obilicСамостална либерална странка наставља са формирањем општинских одбора на Косову са људима који су указали поверење странци у досадашњем раду. Нови општински одбор формиран је данас у Обилићу а за председника је изабран Небојша Јаковљевић.

“Обилић и околна села су наша кућа, наша огњишта и места у којима расту наша деца. Зато морамо да учинимо све што је у нашој моћи да им обезбедимо боље услове за живот, да улажемо више у образовање и створимо нова радна места. Ми смо спремни да све своје напоре у то уложимо и надам се да ћемо својом упорношћу и истрајном борбом то и остваримо,” рекао је Јаковљевић.

Председник странке и министар администрације локалне самоуправе Слободан Петровић рекао је да „наши људи имају и снагу и ентузијазам и знање да покрену, помогну, промене, али и преузму одговорност за оно што раде! Ово је трећи нови општински одбор који СЛС формира у последње две недеље. Тиме показујемо да нам је стало и да бринемо о целом Косову. О свим нашим људима који ту живе. И показујемо да СЛС креће у нове победе и борбе, са новим људима, јачи него раније,” истакао је Петровић.

Пре формирања ОО СЛС у Обилићу, формирани су нови Општински одбори СЛС-а у Гњилану и Штрпцу што спада у кампању “СЛС на правом путу”. Ова кампања, која ће трајати месец дана има за циљ промовисање и ширење странке, њене политике, циљева, планова и активности које СЛС планира у будућности.

Check Also

Вучић: “Олуја” је највеће етничко чишћење после Другог светског рата

На државном комеморативном скупу у Новом Саду, посвећеном сећању на све страдале и прогнане Србе …