Главна / Друштво / Петровић посетио младог хармоникаша Данијела Миладиновића

Петровић посетио младог хармоникаша Данијела Миладиновића

petrovic i danijelМладог виртуоза на хармоници Данијела Миладиновића из Доње Брњице посетио је данас председник СЛС-а Слободан Петровићитом приликом, поред уручења сата, као скроман поклон, обећао и финансијску помоћ у његовом даљем музичком образовању.

“Задовољство ми је што сам овде данас, и што имамо прилике да помогнемо Данијелу,који је леп пример за успех младим генерацијама. Овим поклоном данас обележавамо ову посету, а наредних дана ћемо у разговору са Данијеловим родитељима договорити која би врста помоћи била најдрагоценија овом талентованом младићу”.

Видно узбуђен и почаствован овом посетом, Данијел је истакао да је задовољнан својим досадашњим резултатима, али да би волео да има боље услове за рад како би био још успешнији.

danijel miladinovic nagrade“Учествовао сам на многим такмичењима. Освојио сам бројне награде али желим да будем још бољи. Следеће такмичење за које се припремам је фестивал “Прву хармонику Косова и Метохије”, рекао је млади Миладиновић.

Отац малог, талентованог дечака Данијела, Златко Миладиновић није крио свој понос и одушевљење због великог броја награда које је његов син заслужно освојио и истакао да се нада да ово није једина посета оних који би могли да помогну у Данијеловом даљем музичком образовању.

“Нико нам до сада финансијски није помагао. Волео бих да Данијел напредује и буде још бољи. РТС нам је понудио школовање у Русији и о томе још размишљамо. Захвалан сам господину Петровићу на посети и помоћи коју ће нам пружити”.

Данијел се тренутно припрема за такмичење на фестивалу “Прва хармоника Косова и Метохије”, а нема сумње да ће се међу његовим бројним дипломама и захвалницама наћи још читав низ ласкавих награда.

Check Also

Вучић: “Олуја” је највеће етничко чишћење после Другог светског рата

На државном комеморативном скупу у Новом Саду, посвећеном сећању на све страдале и прогнане Србе …