Главна / Друштво / Очишћена дивља депонија на Падалишту

Очишћена дивља депонија на Падалишту

deponijaРадници одељења јавних служби наставили су и данас са уклањањем дивљих депонија на територији општине. Површина око стамбених зграда у насељу Падалиште очишћена је.

Фејсбук група „Млади траже чисту Грачаницу“ објавила је фотографије на којима су лоциране дивље депоније у насељу Падалиште у близини Социјалног инкубатора. Радници Одељења Јавних служби током јучерашњег поподнева и данас успели су да очисте сав отпад и површину прекрију новим слојем земље.

Јуче је уклоњена и депонија у близини Клиничког центра у Грачаници где се већ дужи временски период одлагао отпад а на местима која су очишћена истакнуте су поруке које јасно означавају да је забрањено бацање отпада на местима која нису за то предвиђена.

Из Одељења јавних служби најављено је да ће наставити са чишћењем осталих депонија на територији општине Грачаница и још једном упућују апел становништву да озбиљно схвате апел општинских органа који ће предузимати санкције против неодговорних појединаца и институција.

На фотографијама можете видети простор око Социјалног инкубатора у насељу Падалиште пре и после уклањања дивљих депонија.

Check Also

Вучић на тест вожњи: Најбрже возом кроз Србију икада -181 км

Председник Србије Александар Вучић обишао је јутрос нову железничку станицу Инђија, која се реконструише у …