Главна / Друштво / Уклоњена дивља депонија код КБЦ-а у Грачаници

Уклоњена дивља депонија код КБЦ-а у Грачаници

kbcРеагујући на фотографије мештана Грачанице на којима се на територији општине несавесним односом мештана према заштити животне средине стварају дивље депоније Одељење јавних служби почело је са укањањем отпада.

Недавно је путем фејсбука оформљена група „Млади траже чисту Грачаницу“ на чијем профилу грађани објављују слике дивљих депонија. Одељење јавних службе трагом ових информација данас је уклонило прву од неколико дивљих депонија на територији општине Грачаница.

Уклоњена је депонија у близини Клиничког центра у Грачаници где се већ дужи временски период одлаже отпад. На местима која су очишћена истакнуте су поруке које јасно назначавају да је забрањено бацање отпада на местима која нису за то предвиђена.

Инспекцијске службе Општине Грачаница редовно обилазе терен и несавесним мештанима који не поштују упуства општинских органа биће изречене прекршајне и новчане казне.

На фотографијама можете видети простор око КБЦ-а пре и после уклањања дивље депоније.

Како је најављено из Одељења јавних служби и током сутаршњег дана биће настављено са чишћењем осталих депонија на територији општине Грачаница.

 

 

Check Also

За викенд шесторо позитивних на Ковид 19

На територији општине Грачаница током викенда регистровано је шест позитивних особа на Ковид 19. Према …