Главна / Вести / Косово и Метохија / Пајтић у посети Гораждевцу

Пајтић у посети Гораждевцу

pajtic u gorazdevcuПредседник Дeмократске странке  Бојан Пајтић, боравио је данас у Метохији и том приликом у Гораждевцу  обишао чланове своје странке. Пајтића је у центру села дочекало неколико страначких колега.

У просторијама месне заједнице, чланови Демократске странке упознали су Пајтића са начином живота Срба у овом месту, а том приликом му је озбиљно замерено што када је Демократска странка била на власти није ништа, како је речено,  учињено по питању квалитета живота Срба у Метохији.

Повратник  Миломир Поркић  изразио је негодовање што после толико времена живи у тешкој ситуацији, а председника ДС лично упитао, где је његова кућа коју му својевремено, како је рекао, обећао бивши министар задужен за Косово и Метохију Горан Богдановић.

Након обиласка Гораждевца, председник Демократске странке Бојан Пајтић, обишао је манастир Високи Дечани, где је и преноћио. Први човек демократа ће посету Косову и Метохији завршити обиласком  манастира Грачаница а у поподневним сатима планирано је да разговара са симпатизерима Демократске странке у северном делу Косовске Митровице.

Check Also

Представа “Антигона” вечерас од 19 сати у Дому културе Грачаница

У Дому културе „Грачаница“ вечерас  од 19 сати, биће одиграна представа „Aнтигона“,  по тексту Софокла, …