Главна / Друштво / Матуранти славили и у Грачаници

Матуранти славили и у Грачаници

maturanti ispracajПесмом, игром и дефилеом од центра Грачанице до споменика Милошу Обилићу уз незаобилазне трубаче,  матуранти 51. генерације грађевинско-саобраћајне школе и 52. генерације медицинске школе из Приштине које су тренутно измештене у Грачаници, обележили су крај средњошколског образовања и прелазак у пунолетство.

„ Осећања су ми помешана, не знам да ли да се радујем или да жалим за овим периодом за који сви моји старији другари кажу да је најлепши. Недостајаће ми моји другови, лепо смо се дружили, борили за боље оцене, понекад и направили заједничке изостанке maturantiали све то иде у опис средњошколских дана“, каже матурант грађевинско саобраћајне школе Жарко Мартиновић.

Као и свака претходна генерација, и ова је на шаљив начин, на натписима на мајицама, описала своје четворогодишње школовање.

Ова генерација грађевинско-саобраћајне и медицинске школе памтиће своје средњошколске дане као један од најлепших периода у свом детињству, за које се не би могло рећи да је било најбезбрижније.

Check Also

За викенд шесторо позитивних на Ковид 19

На територији општине Грачаница током викенда регистровано је шест позитивних особа на Ковид 19. Према …