Главна / Вести / Косово и Метохија / Харадинај: Доживео сам неправду

Харадинај: Доживео сам неправду

foto_vest__1434813733Председник Алијансе за будућност Косова Рамуш Харадинај, који се у раним јутарњим сатима из Љубљане преко Тиране вратио на Косово, учествовао је данас на скупштини Алијансе жена у Приштини.
Рекао је да, иако Косово има много сопствених унутрашњих проблема, не даје право никоме да се шали са народом на Косову и да се тако нешто нец́е више допустити.

“Ја сам доживео неправду, али не као појединац, него као нешто непоштено према нашем народу и као прљаву игру. Било ми је тешко због онога шта ми се догодило”, рекао је он.

Посланица Алијансе за будуц́ност Косова, Доника Кадај-Бујупи, рекла је да је у протекла два дана за грађане Косова учињена велика неправда, неправда према човеку који је вратио наду за слободу земље. Неправда коју је доживео овај човек је готова и сада можемо рец́и добродошли председниче – рекла је Кадај-Бујупи. Она је говорила и о својој иницијативи у политици, и како је своје прве гласове добила од жена.

Check Also

Гуцати и Харадинај и данас пред судом у Хагу

Додатним саслушањем Зденке Пумпер, првог сведока Специјалозованог тужилаштва, која је током претходне недеље четири дана …