Главна / Друштво / Вече за памћење: Биљана Сечивановић и Небојша Војводић

Вече за памћење: Биљана Сечивановић и Небојша Војводић

club_sПопуларне звезде „Гранда” Биљана Сечивановић и Небојша Војводић певали су синоћ у клубу „С“ у Грачаници, пред око седамсто људи.

Разноврсним музичким репертоаром њих двоје су направили сјајну атмосферу у клубу, у коме су наступала највећа музичка имена са наших простора.

Публика је била више него одушевљена музичким спектаклом који су приредили, како многи кажу, једни од највећих звезда ружичасте телевизије.
Част нам је што вечлерас певамо публици у Грачаници. Ово је пре неколико година била била наша прва дестинација, после великог финала звезде „Гранда“ и увек смо срећни када нас позову људи из Грачанице-рекла је за наш програм Биљана Сечивановић.

Међу публиком, било је и певача са Космета који су дошли да уживају у врелој атмосфери и дају подршку својим колегама.

klub_s

Све је протекло у најбољем реду. Било је само пар лекарских интервенција. Због велике гужве и врућине, неколико људи је било близу колапса па су у раним јутарњим сатима морали да потраже помоћ лекара. На срећу, све без већих проблема…

Да је спектакл потрајао дуже, како је публика захтевала, питање је, како би се све завршило?!

Како је најављено, мештани Грачанице, моћи ће до Видовдана да уживају још у концертима Сергеја Ћетковића, Слободана Тркуље и других познатих имена наше естраде.

Почетком јула, по неписаном правилу влада затишје од недељу, две, а онда, све до Велике Госпоине 28. августа, бројни музички и културно-уметнички програми, како у оквиру „Културно-забавног лета“, тако и у приватној режији власника многобројних локала и дискотека.

Check Also

Јесен стиже вечерас у 21 час и 21 минут

Јесен на северну Земљину полулопту стиже вечерас у 21 час и 21 минут, саопштило је …