Главна / Спорт / Манифестација “Дан више за одбојку” и у Лепини

Манифестација “Дан више за одбојку” и у Лепини

odbojkasiОдбојкашки клуб  Партизан из Липљана у сарадњи са школама на територији општине Липљан и Грачаница, а на иницијативу Одбојкашког савеза Србије,  узео је учешће у манифестацији „Дан више за одбојку“. На централном делу Космета, „Дан више за одбојку“ биће организован у сали ОШ Вук Караџић  у Лепини, 29.фебруара 2016. Циљ манифестације је да у целој Европи (55 држава чланица ЦЕВ-а) тог дана деца школског узраста тачно у 12h играју одбојку.

У Србији је за сад пријављено око 130 места и градова где ће се ова манифестација одржати, учешће је за сада узело 155 српских клубова. Организатор манифестације за Косово је ОК Партизан Липљан, члан испред клуба је капитен и тренер у школи одбојке ОК Партизан Александар Рашић. Очекује се да тог дана у Лепини преко стотину деце учествује у манифестацији и игра одбојку. Пропозиције су да се игра само један сет до 29 поена, екипе могу бити и мешовите.

Овог викенда на свим званичним лигашким утакмицама у Србији кренула је промоција под називом где “#OneDayMore4Volleyball”. Капитени у мајицама ове манифестације раде #selfi фотографију коју Одбојкашки савез Србије поставља на свом сајту и свим друштвеним мрежама.

rasic

Check Also

Олимпијско злато за Јовану Прековић

Српска каратисткиња Јована Прековић освојила је данас златну медаљу на Олимпијским играма у Токију у …