Главна / Култура / Отворена изложба карикатура у Креативној кући

Отворена изложба карикатура у Креативној кући

DSCN0334Отворена је још једна изложба у Креативној кући у Грачаници. Изложба карикатура. А на карикатурама све оно са чиме се суочавамо данас – у свакодневном, политичком, економском и сваком другом виду живота.Све то на радовима Горана Ћеличанина, који се бави илустрацијом, карикатуром и стрипом, али нас је на овом отварању све одушевио карикатурама.

– Увек су ми фалиле те неке приче, као што је учење графике и тако даље. Сада ми се испунио сан да сам био на графичкој колонији и у оквиру тога, а у договору са Александром Ракочевићем, настала је и ова изложба. Иначе, ово ми је, отприлике, седамдесет и нека самостална изложба и јако ми је драго да је то у овом простору и у Грачаници – рекао је на отварању Горан Ћеличанин.

Када је у питању наша покрајина, Горан је пре две године излагао своје радове и у Косовској Митровици.

Александар Ракочевић, организатор изложбе и координатор Креативне куће изразио је задовољство због посећености овог догађаја, али и нагласио да жели да још више посетилаца привуче у овај простор. Најавио је и да ће ускоро бити отворена још једна изложба, али да има и других планова.

На крају да додамо да се ради о врло пријатном и топлом амбијенту, љубазним домаћинима, па самим тим, препоручујемо да не пропуштате наредни догађај.

DSCN0342

Check Also

Народно позориште Приштина у новој сезони са новим и старим представама

Челни људи и глумци Народног позоришта Приштина, на конференцији за медије, која је данас одржана …