Главна / Вести / Косово и Метохија / ТO Грачаница на Сајму омладинског туризма у Новом Саду

ТO Грачаница на Сајму омладинског туризма у Новом Саду

omladinski_sajam_turizma_novi_sad
Фото: Андреј Антић

Туристичка организација Грачаница, на позив Туристичке организације Новог Сада, учествује 8. и 9. јула на другом Сајму омладинског туризма у Новом Саду „Youth Fair“.

Други Сајам омладинског туризма заједнички организују Exit фестивал, Туристичка организација Новог Сада и Новосадски универзитет, који се одржава 8.и 9. јула ове године на Тргу слободе у Новом Саду.
У оквиру сајма „Youth Fair”, као загревање за Exit, биће организовани концерти, а на бини испред Градске куће посетиоцима ће се представити бројна имена домаће музичке сцене.
На омладинском сајму у Новом Саду ове године се представља и Туристичка организација Грачаница, која промовише омладински туризам и понуде које се организују на подручју општине Грачаница, посебно промовишући активности у оквиру манифестације „Културно-забавног лета 2013“.
Представници Туристичке организације Грачаница истичу да ће у имe „Културно-забавног лета 2013“, бенд „Dark sky“ из Косовске Митровице, као промотер панк и рок фестивала „Loud Crowd“, наступити на овогодишњем Еxit-u“ у Новом Саду. exit-fest
НВО „Комуникација за развој друштва“ организоваће музички фестивал „Loud Crowd“ 24. августа у Грачаници, у оквиру „Културно-забавног лета 2013“.

У строгом центру града постављено је 26 штандова на којима ће бити представљено више од 30 фестивала, манифестација, туристичких агенција, невладиних организација.
Сајам омладинског туризма организује се као увертира у Еxit фестивал, као највећи музички фестивал на Балкану и један од највећих у Европи.

Check Also

Српска листа осуђује неосновано хапшење Миљана Јовановића

Српска листа осуђује неосновано хапшење Миљана Јовановића, бившег припадника косовске полиције, и позива надлежне да …