Главна / Спорт / Одиграна пријатељска утакмица између ФК „Грачаница“ и ФК „ Полет“ из Сивца

Одиграна пријатељска утакмица између ФК „Грачаница“ и ФК „ Полет“ из Сивца

zenskifudbalЖенска школа фудбала „Грачаница“ угостила је женску школу фудбала ФК „Полет“ у Грачаници и на фудбалском стадиону спортског комплекса одиграла са њима пријатељску утакмицу.

Након пријатељске утакмице одигране у Сивцу крајем маја месеца, женска школа фудбала „Грачаница“ угостила је своје вршњакиње ФК „Полет“ из Сивца у и са њима одиграла пријатељску утакмицу. Победу су однели гости резултатом 5:3.

Женска школа фудбала ради под покровитељством општине Грачаница и тренутно има 16 девојчица, које са тренерима одржавају тренинге четири пута недељно, понедељком, средом, петком и суботом од 09.00 сати на фудбалском стадиону спортског комплекса у Грачаници.

Женска школа фудбала „Полет“ је први пут боравила на Косову, где је два дана била смештена код својих вршњакиња из ЖШФ „Грачаница“.

Након одигране утакмице, домаћин је својим гостима организовао посету Газиместану.

ЖФК „Грачаница“ је од госта добила на поклон спортску гарнитуру ФК „Полет“.

Тренер школе фудбала „Грачаница“ Сузана Недељковић истиче да им је била велика част да угосте своје пријатеље из Сивца са којима су провели два дана.

Када су у питању планови ове школе, Недељковићка каже да планирају да почетком августа месеца посете Маракану у Београду и одиграју пријатељску утакмицу са вршњацима из ФК „Црвена Звезда“.

Check Also

Одбојкашки клуб “Партизан” Липљан – Много резултата, мало финансија

Одбојкашки клуб “Партизан” из Липљана забележио је у претходном периоду успешне наступе на турнирима, а …